Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har många dimensioner




Livet
har många
dimensioner

när du vågar
öppna mot
det okända

gå bortom
det invanda

kommer du att
möta
nya verkligheter

och bakom den nya
tankegången

bor en utmaning:

Kom!

Låt ditt medvetande
upptäcka

att livet är oändligt




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-26 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Just idag mottog jag en sådan utmaning ett, beslut att mot alla odds åka till Israel, som jag länge bara drömt om.
Applåd!
2008-03-29

  Karin Rosberg
Så härlig att läsa och dessutom hoppingivande!!
2008-03-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Läsning som lockar till utmaningar!
2008-03-26

  -Ulla Tilemo- VIP
.....och ibland är vi så rädda för förändringar så att dörren är stängd för allt som är nytt och \"farligt\". Bra påminnelse om att ha dörren på glänt.....applåd
2008-03-26

  Gunilla VIP
Så stort!
Så genialt skildrat!
2008-03-26

    Maria Malm
Gillar detta! Nya tankegångar, nya utmaningar..
2008-03-26

  Lena K Nilsson VIP
Så sant och bra skrivet!
2008-03-26

    ej medlem längre
Ett öppet sinne berikar livet!:)
Gillas!
2008-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk till
Tänk nytt
Tänk om...
2008-03-26

  Maria Zena Viklund
så sant så! och inom oss bor det oändliga!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius