Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan adress

Bitterhetens svärta stenar träden
övergiven in på bara skinnet
regnpiskad
vindpinad
vilse
alla vägar är slut
inte en fimp i fickan
skorna som
grusiga sår




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-26 12:28



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vet PRECIS den känslan...
Bra fångat!
2008-03-26

  korpfjäder
Om till och med träden blir stenade... vad har skapelsen gjort som skulle få lagens väktare att ta till ett sådant straff?
Den yttersta hopplösheten?
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren