Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du finns


Till Lili Samuelsson

När jag dunkar huvudet i tangentbordet
så att typerna flyger
upp och så ner som pannkakor
skvätter slamsor på den flimrande
hånfulla rutan
ler du lite Freudianskt bakom skärmen
vinkar lite grand
bland mördarsniglar och tjattrande
elaka trädgårdstomtar smeker du svanar
med kärlek och väcker Poesin till liv igen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 481 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-26 15:02



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet om en superduktig poet!
2008-04-13

  noname_realmind
Härligt härligt ordat! :))
2008-03-26

  aol
en mycket fin hyllning till en fin poet bravo
2008-03-26

  Hildegun Relefors
Medhållare!
2008-03-26

  korpfjäder
En underbar hyllning till en skön poet!
2008-03-26

  Lena Krantz VIP
Här är en till som instämmer för full hals...
;o)
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren