Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mekanisk mottagare


lampor blinkar kärvänligt
hamrad yta glänser av prakt

du rullar sakta fram genom tid och rum
med din gamla finmekaniska kropp

men du gnisslar
och knakar
min vän

du är illusioneriskt känslobefriad
inga tårar rostar din front
men du lyssnar

varje hundradels sekund




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-06-12 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP