Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fullständigt under isen.


VÅR BAKSMÄLLA

Tulpanblad
i täta grupper
som inuiter
väntande med
bistra miner
på återvändandet
av ljuset

Vågor stelnar
i sin omfamning
höjer lamt, kyligt
sina axlar
fryser i månsken

Koltrastsång
så färgrik
mot det vita
studsar mot is
och blå gryningsskuggor

Väntar på gråblå skymning
fyllt av barnskratt
och fotbollsdunsar

Kryper
tätt intill
ditt bröst
av evig sommar

Favoritröst
favorittröst.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-26 16:28



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
I väntan på.....
att kunna krypa
intill - så fint
skildrat!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth