Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag avskyr att sälja

men gå in på Hemnet.se
Mörtvägen 34
Fyllinge, Halmstad   Så får ni se vad jag dealar.



TRANSAKTIONSTANGO

Mina rum
fylld av köparzombies
sminkade
under döda blickar
av kontonummerseyeliner
och överföringsrouge
stel långsam
kvasikännartango

Mötande
på samma svampställe
blickar i det
känslolösa fjärran
sidledsgång
vidrör ej
vidrörs ej
vridrör sej

Huvud
stela av
obeslutsam beslutsamhet
ett fegt undflyende
spel

Kan någon säga
Jag älskar ditt hem
jag vill ha det!!!!

Men mitt i kylan
och den underliga
köparcharaden
går jag
stelt leende
och försöker
att bjuda på kaffe

Tvingad att
förvandla tankar
som jag klär
så dåligt i
till
take it or leave it
but pay it!


Vill säga
För fan!!!
Låt kasperansikten falla
och fatta
att ni köper ett hem!!!

Stänger dörren
bakom deras tystnad
tar en gigantisk whisky
och sölar ner bordet
och golvet
till igenkännlighet igen......




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-26 16:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kvasikännartango...
känns stort på något
negativt vis

härligt uttrycksfull text
den får förstås sina
tre läckert torkade persikor
2008-04-05

    *Zenobia*
ja....vi människor är ena riktiga asgamar emellanåt....när vi får syn på ett riktigt skrovmål...
2008-03-31

  Inkarasilas
Du där, du behöver miiiig, finns inget jag inte kan kränga och även få dem att strippa av sig allt och slänga till summan, jajaj vafan ska ru sälja den själv, eller mäklare haru väl, woot? Nää så här funkar det, ring en Haj och så köööör vi. Ähum. Texten var det för fan texten, dikten, joo gräsliga monsterstim, gah!
2008-03-27

  Gunilla VIP
Poetiskt skildrad
okänslighet
intill tragik.
Självmedicinering
inte dumt.....
2008-03-26

  aftermath
märkliga presumtiva köpare
med konstig attityd..
väl nedskrivet av dig
i syrlig ton!
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth