Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solnedgång


lyckliga ansikten
kraschar rakt in i den

drunknande solen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-06-12 16:08



Bookmark and Share


  KaptenKatt
Gillar ALLA sammanslagningar i denna.. jag sätter ett betyg och jag sätter fem... Najs!
2005-06-13

  Thomas Strandberg
Bra, skön, enkel. Går rätt in som en käftsmäll.

Du har skrivit så in i bävern mycket de senaste dagarna så det är svårt att hinna med. (Jag läser dock allt även om jag inte hinner kommentera.)

Häng i!
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP