Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tätt..

Ge mig ditt hjärta
låt mig vårda det
åt dig..
bära det intill tätt
så tätt..
i kärlek


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-27 10:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att den mannen blir en lycklig man.
2008-03-29

  Gunilla VIP
Mmm!
Lyckliga den som
får vara ditt hjärta!
2008-03-27

    Maria Malm
Nära..kärleksfullt..
2008-03-27

  aol
o så kärleksfull poesi härligt min lilla hjärterdam
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP