Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet du såg min sorg

 

i mina ögon den dagen

 

det enda jag hade dig till

 

var redan gjort

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-27 12:26



Bookmark and Share


  stella
Underbart kort!
2008-06-18

  Sladjana Zubcevic
\" jag vet du såg min sorg


i mina ögon den dagen



det enda jag hade dig till



var redan gjort \"

UNDERBART SKRIVEN!
2008-06-18

  albertina
Riktigt bra.
Sorgligt.
Jag kan bara hålla med min poet väns kommentar.
Tack för dessa rader
2008-03-27

    ej medlem längre
Mycket vacker. På 3 rader har du klargjort hela det tysta flödet mellan två personer.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma