Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksnoja

Mitt hjärta vet var bron börjar

min själ känner dess mål

När kärlekens motor

smörjes med vackraste

tankar och ord

Då styr min kosa dit hjärtat

vill nå sitt mål

Om än jag skulle trampa igång

så skulle mina fötter

villigt arbeta

För min strävan är att nå

dit förståndet inte når

Att min kärleksbro håller

beror på min tillit

till säkerhetsskrifterna

Jag ramlar hellre på målsnöret

än missar min chans

att vinna den stora

kärleken




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-27 19:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skrifterna är centrala i sammanhanget.
Fundamentala, skulle man kunna säga.
2008-03-27

  issac.a.m
Så vackert..
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP