Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de dimmiga dagarna


livet i en tepåse



i rum med randiga tapeter,
med nakna ben och livet
i en tepåse

vägar som leder överallt utom
hem
som leder bort leder
på villovägar
hamnar i dimma
där husen
bor i moln

ritar cirklar på din panna
doppar fingrarna rör
runt i dina tankar
letar efter det
du aldrig tänkte det
du aldrig visste aldrig
såg

den du aldrig var

häller vatten på mina fötter låter
mina stövlar koka mina
bara ben när
jag ser dig mellan ryggtavlor
dina
färger som aldrig bleks
som aldrig rinner över mina händer
tapetserar rummen med randiga tapeter
som aldrig var
du

livet som en tepåse




Fri vers av som du
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 20:10



Bookmark and Share


    blomster knopp
Den var bra, man blir helt tagen av den
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

som du