Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så föll skrivkrampen ur mig...


En strindbergsläsande myskotjej

Hej jag har snygga ben
min hud är len
en blick av sten

Hej jag är i psykos
en uppsvälld symbios
förvirrad filosof

Hej jag är ett barn
medlem i en vuxenklan
och full som själva fan

Hej jag är en skandinav
badande i iskallt hav
gräver min egen grav

Hej jag är feminim
med touch av maskulin
men ändå ganska fin

Hej jag älskar dig
så lär dig älska mig
en strindbergsläsande myskotjej

Hemskt mycket hej!




Fri vers av Fagra
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 21:37



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Intressant om våra olika identiteter beroende på ur vilka perspektiv vi tittar, precis som Strindberg, stundom full i fan av absint, stundom långsamt vandrande ut i vattnet med en knuten näve mot himlen, stundom begravd i dikter, romaner och tidningars tryck.
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra