/)lida Thomasdotter :)
Hoppas du blir nöjd med vad jag gjorde av din inspiration?!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja inget illa menat...men jag tillägnar denna dikt till /)lida Thomasdotter :)
Hoppas du blir nöjd med vad jag gjorde av din inspiration?!




En trip till farbror doktorn!

 

Så var jag på väg till Afrika...ÄNTLIGEN!
Skulle ta en sväng och få vaccin och lite annat av fabror doktorn...ja ni vet...den där skäggiga lurven som står med sina påsar och skrockar?!

Solen sken och jag trallade bort till gatuhörnet där han brukade vara. Och ja...med min saliga tur så stod farbror doktorn där idag också!
Jag la fram mitt ärende och visade mitt patientkort...frågade om han kunde ge mig vaccin mot min Afrikaresa.
Åh så gott han skrattade och började riva i sina fickor. Han tog upp en cigg och tände den...drog några djupa bloss så jag såg hans ögonvitor.
-Fan, sa jag...röker du??? Har inte du jouren??
Med ett brett flin räckte han ciggen åt mig och sa:
-Nä...det är du som röker...jag bara tände den åt dig.
-Tack snälla doktorn, sa jag och fattade inte bättre.

Efter några bloss kände jag att...eeeh...va ska jag säga...? Jo jag kände mig lite harmonisk för att använda ett ord som alla begriper.
Tog ett bloss till och tittade på doktorn...han stod och rev i sina fickor igen.
Det var då det hände...mitt ena lillfinger började domna bort!!!
Jag greps av panik och skrek till doktorn:
-HJÄLP MIG!!! HJÄLP!! Jag tror mitt finger försöker få mig att DÖ!
Doktorn som är en väldigt sympatisk man klappade mig hårt i huvet så jag la mig ner en stund. Sen började han plocka fram vaccinet och fibblade med det en stund. Så sa han:
-Såja pyret lilla...ge mig ena armen så ska du se att du får en härlig trip.
-Åh...tack snälla doktorn, svarade jag med ett glatt leende.
Doktorn i vårat kvarter är den bästa av alla och biljetten till Afrika...den ligger på Tradera nu om nån vill ha :)
Själv flyger jag nu utan biljett och destination!




Fri vers av Spider
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-27 23:13



Bookmark and Share


    GaiaKaja
vilken underbar liten dikthistoria!
2008-05-26

  Carola Zettergren
Hihi suveränt kulpoetat!!!
2008-03-28

  aol
fick skrattkramp var i kvarteret kan jag hitta doktorn hahaha
festligt bravo
2008-03-28

  Vind
Det är bara Fat Freddys Cat, som saknas, annars är ju scenen gjuten...
2008-03-27

  Lyckohäxan Enediel
Skrattar högt och hjärtligt nu!
Det finns en del som anklagar mig för att vara galen...men det är bara de som inte har träffat dig!
Helskönt!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider