Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med en doft av whisky


en gömd sandmina
är en gyllene bomb

ett fottramp från döden






Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-06-13 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är fruktansvärt , människor är så grymma gör allt för att hitta på hur man förgör varandra,en mycket stark text.
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP