Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanktum

munnen som ett svart hål
slukar allt men
inget kommer från

du och jag är inga barn nu
vi skrattar inte längre
du säger allt jag gör mot mig
du säger allt jag gör mot dig
men alltid är det du som gör
med dina händer som
tar mina lungor ifrån mig.

du gör mig till
och jag blir till
min egen golgatavandring
med kors så lätt att bära att det
krymper till ett ingenting
ett viskande bara
ingenting

och mellan fönsterglasens dubbla fond
tiotusentals dansande vi
och du med dina händer.




Fri vers av StGeorge
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StGeorge