Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens gud

Lögnens ansikte
falskhetens gud..
suger sakta livskraften
ur människosjälens liv..
sakta smygande
kvävande
förgörande..
slukar han sina efterföljare
till stupens rand
mot avgrunden..
förgiftar han dem totalt
med sin dryck av lögn..
alkoholens dödliga fader..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-28 12:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJ vad bra och så sant poetat!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP