Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och alla mina kilon.



Och igår köpte jag mig en vacker klänning.
Den var så fin och mitt namn stod skrivet på den.
Bara så jag.
Kunde inte lämna den.

Ikväll ska jag ut och dansa.
Jag har provat denna klänning flera hundra gånger.
Försökt med alkohol att göra spegelbilden mer otydlig.
Så jag inte ska se.
Se hur den inte direkt förskönar mina former.


Jag ser gravid ut.












Men, jag har bestämt mig.
Jag ska trotsa. Inte bry mig.
Detta är trots allt jag.
Jag och alla mina kilon.




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-28 20:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gå ut, som Du är
det allra bäst bär
då lyckas man ju
allra mest i livet här!
****************
2008-04-01

  Lena Christofferson
Det är inte kilona som avgör vem du är. Klä dig i det du trivs i och tycker är snyggt!

\"Big girl you are beautiful\" sjunger Mika

Go on girl!!!

*kram* Lena
2008-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Kanon!

Jag har själv en del kilon som jag skulle vilja bli av med.
Av förklarliga skäl bär jag inte klänning, men det är jobbigt när jag ska knyta skorna.
2008-03-28

  Louise. J
Så ska det låta ;)
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena