Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av många på sidan.....


Samhörighet

Ensam på det förirrande
ledsamma sättet
var jag en stund
den stunden tog nästintill mitt liv
mitt hjärta brast
jag kunde inte logga in på
Poeter.se
jag är en outsider
som levt 45år
under hela min levnad
så har jag aldrig har funnit
sådan samhörighet som här
bland underbara ordkonstnärer
och ordsökare
på poeter.se
och då funderar jag över vad de gnäller om
besserwissrarna

ps jag har läst både Adonis och Gibran och så många fler
i själva verket var det mitt yrke

Strindberg och Hemmingway hatar jag
men jävlar anamma om man inte
föredrar att formas
som förutsbestämts
av mallen
inte ens konsten får skapas från original




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-28 20:19



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Sanna ord från dig..här kan man möta sina likar och få sin självkänsla upphöjd och även få ge av sina tankar till andra, en samhörighet ingen annan likt....
2008-03-30

  ¤Anne¤
håller med ! vi finns för varandra och
jag känner precis som dig,
här hör jag hemma just nu.
2008-03-29

    Maria Malm
Bra skrivet..här finns verklig samhörighet..för den som kan ge och kan ta emot.
2008-03-29

  aol
nej men rigmor du är bäst din dikt gick rakt till hjärtat
2008-03-28

  noname_realmind
Ja - vad gnäller de över!?? De behöver hoppa och digga - HÄR och NU! :)))

Härliga rungande ord från dig! Kanon!!
2008-03-28

  Lyckohäxan Enediel
Jaa det här skrev du bra!
Detta är en väldigt bra sida och man får så mycket bara genom att vara här och läsa och skriva lite :)
2008-03-28

  korpfjäder
Kan bara stämma in. Här är härligt att vara!
Strindberg var en underlig gentleman enligt en \"tant Avdelius\" som serverade honom hans frukostkaffe under flera år. Hon var min granne och vän under några år i slutet av sjuttiotalet. (Jo hon var uråldrig men skön!)
2008-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Strindberg var väl ett original om någon.
Själv är jag en beundrare, även om jag inte läst så mycket av det han skrivit.
Hemingway vet jag lite om. Bara det Lundell berättat i sina böcker.
Men smaken varierar.
Skönt i alla fall att vi kan känna samhörighet här, även om jag är besvärlig ibland. Men jag lovar att bättra mig.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren