Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

Du håller mig
närmar dig
formar mig varm
fuktig jordnära
som en skön
klump av lera
skapas vi
till en




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-28 21:03



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbar tanke ..
2008-03-29

    Maria Malm
Underbart skrivet..skön känsla i denna, man ger och tar emot..formas..
2008-03-29

  aol
å jag bara smälter så vacker poesi och fyndg blir så berörd
2008-03-28

  noname_realmind
Klumplera-kärlek! I dig it!! ;-)))

**dunderapplåd**
2008-03-28

  Spider
Vacker kärlekspoesi!
2008-03-28

  korpfjäder
Fint du!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren