Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Famna mig
om du vågar
explosioner
av vanmakt
vågar du
vagga sakta sorgen
som finns här
akta dig
är du
modig
älskar du
kanske
ändå




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-28 22:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken oerhört fin dikt du har skrivit här..den känns sannerligen griper tag i sin ödmjukhet och längtan!!!!
2008-03-31

  Spider
Bra och starkt skrivet om att hitta någon som vågar att våga.
2008-03-29

  * Ammi *
mycket starkt skrivet!
2008-03-29

  noname_realmind
*håller om explosionen*

Kraaam!

Vackert skrivet. :))
2008-03-29

  aol
starka rader som blommar upp i en poesi där diktarjaget utmanar
letande en manlig styrka
2008-03-28

  korpfjäder
Jodå, jag törs nog. Kärleken håller även om inte jag gör det!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren