Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du spelar i kväll

Försöker värja mig från gitarren
som du smeker med elden från din nerv
hjärtat
jag försöker få ihop orden till poesi
men de försvinner i din blues
flämtande
tätt intill djupen av min själ
driver sammet
river saknad
andlös skälvande längtan
griper glödande strängar
öser kaskader
där de faller
ligger kärleksmosaik




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 488 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-03-30 00:29



Bookmark and Share


  Rosen VIP
att distraheras sina tankar och känslor kan vara både irriterande och lockande...
det förmedlar du väldigt vackert i starka ord här!
2008-03-30

  korpfjäder
Kärlekslyrik att verkligen stanna i. Njuta av. Inte ett ord för mycket. Bara så skönt att läsa!
2008-03-30

  noname_realmind
En absolut höjdardikt! Ypperlig!
**applåder i massor**
Bokmärkt!
2008-03-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och skimrande i en text som är värd en stor applåd!
2008-03-30

  aol
så gödande vackert om djupa kärlekskänslor
2008-03-30

    Maria Malm
Vackert..kärleksmosaik..ursnyggt..
2008-03-30

  devilsangel
Väldigt vackert, mjukt och kärleksfullt..
2008-03-30

  katt.inc
Den här dikten är mycket stark och intensiv, passionerad och sinnlig. Mycket bra.
2008-03-30

    Melona
mycket mycket fin och gripande text det här...

hm, allt är Grymt!
2008-03-30

  Larz Gustafsson VIP
There\'s a new guitar in town...

En gitarr kan förmedla så oerhört mycket.
Musik är en mäktig och kraftfull konstform.

Från hjärtat till strängarna. Härlig bild där!
2008-03-30

    Bodil Sandberg
\"tätt intill djupen av min själ
driver sammet
river saknad\"...så vackert

ja den här dikten är suveränt fin!!!!
2008-03-30

  Ulf Lagerholm
ja, den riktiga kärleken är oändligt mycket större än poesin

välfångat hörru
2008-03-30

  Patrik Englund VIP
bra.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren