Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Vinnaren Är...






och hela livet är en lång väntan på döden

och jag ler varje gång jag blir påmind

och den som lever längst... vinner?




Fri vers av Bodha*
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-29 02:33



Bookmark and Share


  darque
jadu, det är frågan vad man ska kalla det, att vinna eller inte det är frågan
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*