Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuv musik..

Vid vattenbryn av dyningar
rullande mot strand..
hörs mjuka toners ljuv musik
så fridfullt in mot land

mare




Fri vers av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 11:23



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart..finns det
något mer rogivande
och så vackert!!!!
2008-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Bland det mest avkopplande man kan \"råka ut\" för.
Man behöver den musiken ibland.
2008-03-29

  Kristina Wallbing
Så rytmiskt och vackert! Ditt namn passar dikten....
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP