Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakläxa

Skälver tystnadens nerv
vrider om sår
tillbaka i svidande ärr




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-29 14:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
O den här dikten känns vill jag lova...såå snyggt!!!!
2008-03-31

    *Zenobia*
få ord, mycket känsla...som stannar kvar...
2008-03-29

  aol
ja det gör ont
2008-03-29

  korpfjäder
Tystnad som är andras kan vara knepig att förstå. Men kanske är det deras. Helt enkelt bara deras?
2008-03-29

  mare VIP
..det gör så ont..så ont..
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren