" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Skrifternas ursprung och mål

I Norr och Syd och Öst och Väst

söker jag de gömda skrifternas

ursprung

Vem har mod att tala

eller skriva

Från livets alla hörn

eller rundade kanter

söker jag

rätsidan

Mina ord skapas från det håll

jag håller min strävan

felstygn ibland

rättar jag

riktning

Målet är alltid framåt och inte bakåt

inte landa i paradis

eller helvete

Vill bara nå mitt mål

till slut




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en gudomlig plan för ditt liv.
Fadern som älskar dig vill inte att du skall missa målet.
Skrifterna är både kompass och karta.
Läser du Psaltaren 119 under begrundan och bön så förstår du vad jag menar.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP