Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då kommer dunklets drake flygande med solarnas strålar i form av tankar


Ragnarök




När jordens sista timme lider
då kanske jag förstår vad
relationerna i livet betyder !

Är det meningen att min
tacksamhet ska visa sig
bland rosor och snår ?

När jag planterar goda
ärr i själen borde jag
kanske ge mer av mig själv

Kanske borde ta hand om
dessa tankar lite oftare,
kanske borde jag leva livet
som jordens sista timme var här :)

I min strävan efter det som är äkta
I min strävan efter att ge och ta

Jag ser var saker betyder
när jag går genom de
dunkla solarnas land

Och när jag flyger på
lyckansmoln av trollbunden
mystik och romantik

För när jag tänker efter
när är man känslomässigt
mottaglig för starka energier

I smärta och mörker
I kärlek och ljus

När jag planterar goda
ärr i själen borde jag
kanske ge mer av mig själv...








Övriga genrer av coffe
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-29 17:35



Bookmark and Share


  yllot
Jättevacker text där dina ord är trollbundna och dansar runt i ett skimmer av mystik och magi.. Tycker särskilt mycket om ingressen, den målar jättevackra bilder i mitt inre.. Det gör hela texten men särskilt dom raderna.. Vackert..
2008-04-06

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt bra det här...du har väldigt sunda tankar tycker jag och du formulerar dig väldigt bra.
2008-03-29

  Kameleont
\"Och när jag flyger på
lyckansmoln av trollbunden
mystik och romantik\"....hela din text är en vacker hymn till kärleken och tankarna kring den, men de meningarna fastnade extra.
2008-03-29

  mare VIP
..att fånga stundens glädje....viktigt, och ge ofta om man kan ....till andra...livet är trots allt skört, sårbart...och inte evigt...här på jorden,
med sin ständiga kamp....
2008-03-29

  Fånga dagen
Mitt Ragnarrök är jättevacker ligger ca 6 mil från stockholm mittemot Mörkö
Var bara tvungen att säga det
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe