Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville inte väcka dig

I sommarnattens heta trånad
druckna av jordens varma doft
smälte vi samman

innerligt mjukt
smekte lövens kroppar
livfullt lekande i vinden

så flyktar gryningen

jag lämnar dig sovande
med sinnlighetens leende
över skälvande ögonlock

saknar dig redan

hoppas det
sköra hjärtat
bakom
någon gång
längtar efter mitt




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 493 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-03-29 23:20



Bookmark and Share


  mayhem and order
så vackert skrivet. och \"det sköra hjärtat\"...underbart.
2008-04-06

  mayhem and order
så vackert skrivet. och \"det sköra hjärtat\"...underbart.
2008-04-06

    Glittra G
Åh herregud vilken deja vu-känsla det var i den här dikten. Berörande. Och riktigt snyggt fångat!
2008-04-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Finstämt vacker poesi, som applåderas länge och rungande!
2008-04-01

    Bodil Sandberg
Å så vackert du skriver..tack för den här!!!!!!applåder bokmärke!!!!
2008-03-31

  * Ammi *
applåd för underbara rader!
2008-03-30

  korpfjäder
Så skön att läsa och så innerlig att känna!
2008-03-30

  noname_realmind
Berusande berörande skön kärleksdikt!
**applåd**
2008-03-30

  ¤Anne¤
vacker kärleksdikt!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren