Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak av dig..

Kyssars smak
av ljuvlig sötma
flödar ut till varje cell..
vill ha mera
mycket mera..
mera utav hela dig


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-29 23:34



Bookmark and Share


  aol
så underbart vacker kärlekspoesi så nära
läs min dikt älska den tillägnar jag dej och
din kärlek
2008-03-30

  Haugen
känns mycket bekant måste jag säga ^^
2008-03-30

  julia björk
blir glad av att läsa detta :) fint skrivet!
2008-03-30

  Carola Zettergren
Å vilken härligt vacker
kärlekspoesi!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP