Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oastänk


ibland när de leker
med sin djävla barnenergi

blundar jag




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-05-08 07:46



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Jo den känslan minns jag från det de var små. \"inte snöbollskrig nu igen\"
2007-05-08

  Ola Rydberg
Jag förstår dig till fullo
2007-05-08

    Erika H
det räcker med att höra... energin strömma genom allt

tröttande men i slutänden... energigivande

härlig text!
2007-05-08

  Jer
och till följd av
dina sjutton lekfulla stavelser
ler jag nu


2007-05-08

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP