Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört hjärta

Osäker rädd med
sin vilsna själ..
sårbara hjärtat fammlar
omkring i sitt sökande
som i en labyrint
förvirrad..
hjärtats ensamma rop
på närhetens trygghet
av längtan stark
men ändå så skört..
söker ljudlöst kärlekens väg




mare




















Fri vers av mare VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar av hela mitt hjärta att du finner någon som kan ge dig denna varma trygghet.
2008-03-30

  aol
oj så vackert dikten berörde mej så
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP