Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LYSSNA OCH LÄS http://www.youtube.com/watch?v=_mp1vwNEofs&feature=related


Pensionat Liljan

Kom och körde med bil, jag var trött, natten tung
Det lyste där framme, jag öppnade och steg in
Room och bed’n breakfast, sa ängeln vid disken
Alla är redan här, ett rum finns kvar åt dig
Näckrosblad var din hand, sommarlättja din mun
Du räckte mig nyckeln, tände ett ljus och sa:

På pensionat Liljan
frågar du ingenting
Du kan komma och gå
precis som du vill
bara du betalar
det pris jag begär

Rummet var som en cell, bädden fick knappt plats
Vi samlas i salen, där får du pink champagne
Vad fanns mer att höra? Jag gjorde som hon sa
De lyfte sina glas, min ängel talade
Var naken liksom vi, ta mot känslornas vind
Här tänker vi inte, här finns inte sorgen

På pensionat Liljan
frågar du ingenting
Du kan komma och gå
precis som du vill
bara du betalar
det pris jag begär

Jag bars av lustans hand, eld beströk oss alla
Hud och svalka var du, då vände jag min blick,
Såg ut genom fönstret, min Gud, vi är till havs,
skrek jag av förfäran denna ensamma natt
Se Livets Ocean, med kärlek och kyla
skapar den vårt öde, sa du och tog min hand

På pensionat Liljan
frågar du ingenting
Du kan komma och gå
precis som du vill
bara du betalar
det pris jag begär

Men titta där ute, det finns folk i vattnet
Alla ropar på hjälp, de kommer ju att dö
De där ute ska dö, det gör de som frågar
Kom och andas åtrå, sa du och tog om mig
och stack ut mina ögon så jag såg samma värld
som alla de andra som dricker din champagne

På pensionat Liljan
frågar du ingenting
Du kan komma och gå
precis som du vill
bara du betalar
det pris jag begär

Vad drömde du inatt? sa ängeln vid disken
Jag drömde ingenting, ljög jag på morgonen
Stanna kvar tills ikväll, vi samlas i salen
där du får pink champagne och möta de nya
vid en jublande eld av känslor och tystnad
Kostar inte mer än vad du redan betalt

På pensionat Liljan
frågar du ingenting
Du kan komma och gå
precis som du vill
bara du betalar
det pris jag begär




Fri vers av montaigne
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 17:23



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Får lust att sjunga av hjärtans lust med en kollega till \"Sparven\": YES, ma\'am - I, too, did it my way! Skål!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

montaigne
montaigne