Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gahrått


i zonen mellan
svart vitt

har jag
fyllt lungor med kyssar
landat viktlösa frågor
hakat öglor av flaskskepp
sovit hos fiender
ställt ögon mot öga
kluvit luften med kullersten
singlat slant om en nästa
frigivit tankar
hoppat från mattkanter
skojat med barn
om jordens rotation
gjort tavlor ogjorda
nästan sprungit ikapp solstrålar
genom att sakta ner
nästan
vägt av arbete mot livstid
genom att sluta gå hem








Fri vers av alfa VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-30 15:33



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
gapar stort och hör titelns gråord. Det är gott och skönt att få följa med dig på en ordtur.
2008-04-09

  Christer VIP
gillar det lekfulla
tankfulla

och formen titeln

/c
2008-03-31

  sister mary
Skönt med mellanzoner där paradoxerna får spelrum.
Gillar speciellt
\"frigivit tankar
hoppat från mattkanter\"
2008-03-30

  Dan Linder
hopplösheten eller storverk? Storverk som hopplöshet i livet? Gillar denna - skickligt byggt enligt storlek, distanser och skalor. Bra!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén