Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kände så mycket för att förmedla känslan av att vakna brevid dig, och inse att du fortfarande tillhör mig, mitt hjärta


Sjuk av din berusning

väckt av Malmös morgonsol
med ansiktet begravt mot ditt bröst

en morgon i din säng
en berusningens natt
det ömmar dagen efter

så oemotståndligt morgonvarm
är du, och låter mig krypa tätt intill
mjuka fingrar masserar min nacke

du är så sjuk, säger du
när jag inhalerar din doft

du är så underbar, svarar jag
något säger mig att det är ömsesidigt
du för min hand

vi borde ägna oss åt tentaplugg
eller ta en promenad i vårsolen
det finns så mycket man borde

men vi älskar igen

honey, it\'s you
det är du som är sjuk
som ligger här med mig
när du kan få hela världen

all kärlek till dig
en vanlig meningslös söndagsmorgon





Fri vers av Fröken Frida
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 16:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett underbart sätt att vakna upp på.......
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida