Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattregn

Ett rytmiskt knäppande
tungt som bly
regndroppar i nattlig överlevnad
vatten måste möta metall

Ur mörker föds alltid mörker
men sinnets systrar
skrattar alltid högre
när en av dem är borta

Hör hur det eviga
knäppandet förmörkar
mörkret som jag så trött
försöker blunda ifrån

Men vattnets fallande rytm
tar inte slut förrän
molnens sorg lindras
och ljusnar från natten




Fri vers av Taurus
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-30 22:55



Bookmark and Share


  isidore
Gillade detta en hel del, rent, lakoniskt.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus