Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften..

Din doft av dig
famnar mig
utan beröring..
dina andetag
fångar jag
med mina..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-30 18:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv något av en doftmänniska.
2008-03-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
tänk att \"doften\" betyder så otroligt mycket
egentligen... Mycket bra o sinnerligt skrivet...
Applåd....
kb
2008-03-30

  aol
å vad du kommer en nära härlig dikt gillas
2008-03-30

  Carola Zettergren
Tjusigt!!
2008-03-30

  Elaine.S VIP
En sinnlig symbios
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP