Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desert

I take it I\'m forgotten
clouds in the sky
warm socks on cold feet
milk in a cup of tea
I take it things will never again be
and I would like to just get it all out
forget my fears. and also my shame
my strength is out
my desert is burning. Dry
In my head I\'m screaming. Outloud.




Fri vers av FTW
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-03-30 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW