Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fötter

Kalla fötter i kalla skor
Torra ögon, fruset hår
Jag är en av dem på trottoaren då
när snön ringlar ner och faller långsamt
Vi möts, vi ser
Pratar, skrattar och ler
Går igen
Men jag vill alltid att du ska stanna
och jag vill aldrig att du ska gå
För att det känns som att lägga locket på
Jag tänkte på dig när jag valde skor imorse
och jag tänkte på dig när jag somnade igår
Kalla fötter i kalla skor
det gör mig ingenting!
Vad jag vill är att röra din hand
Hur ska jag kunna förklara?
Varför ska jag behöva?
Jag tror du vet
och jag tror du ser
Pratar, skrattar och ler
och går
Jag vill alltid att du ska stanna
och jag tror du vet




Fri vers av FTW
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW