Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel

Ett slutet ögonlock
eller två
och tiden går
precis som somliga tror
Det är ju sant
Till skillnad från människor själva
har tid väl aldrig kunnat vara en lögn
Jag vet ju inte
Vad är jag? Tid?
Nej i så fall lögn.
Jag känner ju mig själv
och jag känner ju
Värme genom kropp
eller ljus genom liv
Jag vill inte hjälpa
Jag vill inte stå själv
Dubbel
Alltså svart lögn?
Det bränns.
Jag är nära.




Fri vers av FTW
Läst 313 gånger
Publicerad 2008-04-02 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW