Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sy

Sy. Nål och tråd.
Det har spruckit i sömmarna
Det har blivit för trångt
Här. Du har missat ett stygn.
Här. Det är fult. Sprätta upp igen.
Nål och jävla tråd
Sy dig i tummen. Så mycket du vill.
Jag hoppas du får ont
Jag hoppas du har sagt aj.
Försvinn, men stanna
Du är underbar fast ful
Du är effektiv, men otillräcklig.
Sy då!
Hata mig inte.
Jag försöker så gott jag kan, fattar du?
Fast nej det gör du inte.
Försvinn.
Sy. Nål och jävla tråd.
Missa inga stygn, sprätta upp det fula, sy dig i tummen, känn smärta. Bli.
Sy.




Fri vers av FTW
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-04-06 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW