Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl

En ljus vinkel.
Död. Men ljus.
Jag saknar dig.
Vid vägskälet & återvändsgränden
Vid den döda ljusa vinkeln
saknar jag dig.
Du är min ram, mitt perspektiv
Objektiv
Attraktiv
Ett vinterlandskap som ligger orört.
Ljust.
Måste jag gå igenom det?
Finns det ingen annan väg?
Jag saknar dig!




Fri vers av FTW
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-17 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW