Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Märkte du
Jag tänkte på dig
Samma tid
Min hand blev varm
Kände du inte?
Igår blev jag sjuk
Men det såg de inte
Jag var ensam
Som jag ville
De under björken
jag hörde dem
kände
är inte blind
men illusionen är i vägen
ibland ser jag inte ens mina fötter
men handen blev varm
jag kände det
rasar du nu?
Vi är ju så lika
Menade inte det
Lovar att jag är jag.Själv
Du är dem
Lugna dig
Tänk din barndom
Du under björken
Jag lovar




Fri vers av FTW
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FTW