Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I panik.


Sidentrasan

Tryck upp mig mot väggen
tryck in mina ögon
tyck vad du vill
tyck om mig om du vill
säg vad du tycker
säg vad du vill
jag säger ingenting

Se på mig!
se ut som du gör
jag är som du ser
vill vara som du
men jag är slut
slukad av oktober
spruckna läppar

Något glöder
i det något öde
glimmande ögon
som ögnar mig
jag tittar bort och ångrar mig
gnistrar det igen
spänner jag det sista jag har

Skjut mig!
jag skjuter ut mig
har inte långt kvar
bevakar de sista känslor jag har
besparar mig allt
svarar inte alls
tiger ihjäl dig

Jag lever
bland latenta lik som liknar mig
men jag liknar ingenting
här på de lyckligas gator
där inga sorger finns
och allt är falskt
dör jag, litet




Fri vers av Ett moln i byxor
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett moln i byxor