Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Centralasien.


IVO natt

På minsäkra hjul,
bakom pansarglas pansarglas.
Vita valrossar,
frossar diesel.
Världen utanför,
är så verklig
när jag kliver ut.

På nätterna letar vi döden.
Ögonen glöder radon.
Under broar och trummor.
Bara hundarna undrar vad vi gör.
Vad gör vi här?
så nära
så långt borta




Fri vers av Ett moln i byxor
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett moln i byxor