Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedräkning

Det börjar bli mörkt tidigt nu.
Sommaren faller från träden.
Gräset är vått hela da\'n.

Ingenting är roligt nu.
Det gör ont när jag vaknar.
Bussturer gör än ondare.

Allting slutade nu.
Utan att ha börjat.
Kommer ej tilbaka.

Jag vill prata nu.
Säga nå\'t till dig.
Jag vet inte vad.

Förstår jag nu?
Kanske sedan.
Aldrig mera.

Varför nu?
Tre år kvar.
Hjärnblödning.

Och nu.
Inget.
Ensam.

Nu.
Far.
Död.

.
.
.




Fri vers av Ett moln i byxor
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-04-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett moln i byxor