Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Michael Panoff


Samlade flugor 1

 

sparar tobaksrök
fyller lungor i väntan på
sömn

    vyssan lull kokat kitteln full

sen desperationen somnar
ska jag andas frid

i min idealiserade atmosfär

 




Fri vers av Laijza
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-31 09:24



Bookmark and Share


  aftermath
bitter liten skrivelse som doftar mer än tobak
självnedgörning/destruktivitet
självspegling med väl kritisk blick och/ eller något helt annat jag missar här?...en harmoniserande bild ger texten en \"air\" av något svårdefinierbart jag inte kan ringa in.

dock en mycket välskriven/anrättad soppa i den kitteln
..inte gift va?
2008-03-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Snyggt...skarpt och bra!/B
2008-03-31

    Melona
tack!
2008-03-31

  aol
gillas
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang