Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samlade flugor II

 

samlade flugors armé
göms på fuktiga platser
småliv produceras
centimeterliknande
krälar fram irritation

missnöjda yttringar

klådan har aldrig besvärat dig




Fri vers av Laijza
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-31 11:47



Bookmark and Share


  aftermath
kompakt syrligt paketerat
den motbjudande känslan i \"krälar\"
fulländas med den sista dräpande raden
\"klådan har aldrig besvärat dig\"
2008-03-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Snygg bild till en snygg text...gillar slutraden \"klådan har aldrig besvärat dig\"/B
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang