Till "Nicci Art"..
En midnattstanke..
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till "Nicci Art"..
En midnattstanke..




Min vän använder bitskhetens tandkräm



Jag har en vän som låter stormar bedarra genom luftens osynliga system av oförståelighet i oändlighet, om jag så önskar. Inget är för stort och inget för farligt, hon lockar skrattet ur mig i alla väder, vänder och vrider på orden tills inre röra känns lekande lätt och yttre trasslighet rolig att röja i.

Jag har en vän som vänder natt till dag bara för att hitta smulor av leklust under balkongen eller i badet med kryddiga örter. Hur hon än domderar ber männen smeksamt om liljor från hennes långa ljusa hår.

Denna vännen är en skön syn i alla väder, hon bär ärligheten som en toffs om håret och visheten smörjer hennes fötter varje morgon. Blicken klär hon med kärlek till livet medan andra tar körkort, men inte hon.

Bitskhetens ärliga tandkräm doftar skönt från hennes mjukt rosa läppar när dumheten styvnackat försöker nafsa i hennes korta kjolar.

Jag har en vän som ingen annan, utan henne vore livet inte värt sin vikt i skratt och snack om varför livet levs här och nu, hur sex bäst bör njutas och vilken utveckling som ger störst förståelse för varför hur och orsak inom alla områden. Ovaksamma ser bara hennes vackra yttre, ger du kärlek och lycka är du varmt välkomna till vår sfär av karantän från dumhetens vardagshysteri. För som vi brukar säga, vi kan alla leva i världar där utveckling av inre stigar får styra dagen. Så har vi valt att leva livets salta och söta vardagar.

Som jag sa, en vän är en vän, men ingen har en vän med mer lust till livet och kärleken än min vän. Ja, kanske jag då men det är en helt annan historia för ljusare kvällar, under bar himmel med gräs mjukt draget mellan fingrarna till toner av annan röst av heshet.

Trevlig natt önskar jag er alla härliga, ska nog luftburet se om min vän är pratbar eller nyss uppstigen ur sältans njutningsfulla dårskap, för visst är det söndag i dag? Eller gick tiden över till måndag medan orden höll mej uppe?

För jag har ett problem och bara en vän kan som ingen annan höra svaret på problemet redan innan orden korsat mina tankars oroande krumsprång och styvnackade vurpor...

 




Övriga genrer av Regn & Grus
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-31 17:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
här låter du verkligen ord
och inga visor dansa isdans
mot resten av världen,
vänskaplig kärlek icke att förakta...
det vet de som redan ägt den
texten får några kastkyssar
till de gula rosorna
bundna i bukett
med någon enstaka inbjuden röd
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus