Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän och en fantastisk människa har somnat in från långt lidande..


När orden stockar sig

Jag ville så mycket
jag vill som tårar faller
som jag
när allt blir översvämmat
när smärta slår
som jag värker
min sorg till dig
som är borta nu
allt lidande
plågad in i
det sista
så god så stor
människa
all din kärlek som du
lade varligt
i våra hjärtan
som hade den stora glädjen
att få möta dig
du lämnar ljus
på stigen i
dina minnens fotspår
fortsätter vi
älskade Lars-Erik
lycka till på färden




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-03-31 18:09



Bookmark and Share


    Melona
mycket stark dikt med
fina känslor
och kärlek

rigmor, tack för att du delade med dig
från ditt innersta
2008-04-02

    Glittra G
Oojoj ... jag vet inte vad jag ska säga. Den är vacker, spröd och skör. Det skriker kärlek och saknad. Men säger hejdå. Fint
2008-04-01

    Bodil Sandberg
Så svårt att mista en kär vän..läser dina sorgsna rader och det griper mig mycket!!!!
2008-04-01

  Moniqa
Åh va sorgligt och vackervackert om det mest naturliga vi har döden och upplösningen av det som gjort ont och varit lidande. Minnen som strör vackert skimmer över den själ somfunnit hos oss. Jättefint skrivet!
2008-04-01

  noname_realmind
Ömsint och såå vackert!!
2008-04-01

    Maria Malm
Fint skrivet till en vän..
2008-04-01

  Lilla My* VIP
Orden här i din vackra dikt rör mig till tårar...
\"du lämnar ljus
på stigen i
dina minnens fotspår\"
2008-04-01

  * Ammi *
fina ord till en kär vän som ändå alltid lever kvar i minnet!
2008-03-31

  Michaela Dutius
Att lämna ljus på stigen man gått är nog det bästa vi kan göra....så vackert och innerligt beskrivet av dig
2008-03-31

  korpfjäder
Skönt att få lämna livet med vänner som vill och kan sörja. Så vill vi nog alla ha det när vi dör! Och det är gott att se att det finns sådan vänskap. Det är hoppfullt.
2008-03-31

  aol
jag riktigt känner din sorg så fint du skriver
jag blev berörd ända in i hjärtat
2008-03-31

  Ilona _L
Så svårt med avsked...
fint skrivet!
Kram
2008-03-31

  Fånga dagen
Lessamt och sorgligt bra känsla förmedlat till personen du tillägnar denna dikt
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren