Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strandade lik


se framåt min vän
stranda inte i dåtid

när det finns framtid




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-06-13 19:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
just det snyggt Hans
2005-06-15

  KaptenKatt
"vänd dig aldrig om
vandra inte tillbaka
för hur du än försöker
är Nuet
där Då var och
Framtid förväntar

steget närmre
det ouppnårliga

att föreviga"


..älskar när hjärnan får arbeta lite =)
2005-06-15

    Idun 1
Eller en "nutid" :)
2005-06-14

  Cattis Rönn
du har så rätt med detta...att leva nu och i framtiden är viktigt...dåtiden är minnen blott...bravo!!
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP