Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hydran var en drake eller orm med sju huvuden som symboliserar den blinda livskraften. Dess andedräkt kunde döda både människor och djur.


Hydra


vill inte dö
inte idag

ringlande slingrande sovande best
med rykande dödande andedräkt
ur sina sensuella röda munnar

jag tassar tyst på tå
vill inte väcka hydran idag
om hon inte ser mig kan jag leva

lite till






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-06-17 08:31



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
gillar dina mytolgiska dikter. denna var lite skojsig. kunde ju inte låta bli, lite mansgrisigt, att tänka att man kallar sin fru för "hydra" och man tassar ut/in i sovrummet. ha!
välskrivet och fantasi-energigivande dikt
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP